Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • W sushi znaleziono kawałek plastiku

    Ewa, 16 sierpień 2022
    Bardzo dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie przykro słyszeć takie rzeczy, dbamy o jakość naszych produktów, aczkolwiek jesteśmy tylko ludźmi, staramy się nie dopuścić do zaistnienia takich sytuacji. Wielka szkoda że w momencie wykrycia jakiegoś ciała obcego nie poinformowała nas pani odrazu. Przepraszamy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Wszystki lux. Jak zawsze

    Paulina, 10 sierpień 2022
    Dziękujemy Zespół Taki Sushi

    wszystko ok

    Karol, 02 sierpień 2022
    Super dziękujemy bardzo Zespół Taki Sushi

    Pychotka😉

    Edyta, 23 lipiec 2022
    Super ❤️dziękujemy bardzo Zespół Taki Sushi

    Super

    Klaudia, 19 lipiec 2022
    Super ❤️dziękujemy bardzo Zespół Taki Sushi

    Pyszne ;)

    Magda, 05 lipiec 2022
    Bardzo nam miło - Dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Wszystko przepyszne. Jak zawsze :):):)

    Katarzyna, 28 czerwiec 2022
    Dziekujemy :) Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle wszystko smaczne,swieżutkie i dostawa szybka.

    Edyta, 27 czerwiec 2022
    Jak to mówią - robim co możem :P Zespół Taki Sushi

    Było pyszne, ale futo mak sie rozwalał ciężko bylo go zjeść i dostałam bardzo mało sosu.

    Monika, 20 czerwiec 2022
    dziękujemy za opinie, co do sosu to porcja sosu przewidziana jest do ilosci sztuk w zestawie - zawsze istnieje możliwość domówienia dodatkowego sosu sojowego. a co do futomaka, najmocniej przepraszamy - to ręczna robota, staramy sie jak możemy. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Sushi dobre, ale po to są uwagi, że jak się w nich pisze, że się chce więcej serka, to byłoby miło, jakby ktoś to w końcu uwzględnił… bo serka prawie wogole nie ma w tych zamówionych rolkach.

    Hubert, 18 czerwiec 2022
    wierzy nam Pani czytamy uwagi. a też nie chcielibyśmy by wszystko "pływało" w tym serku. smaki są zbilansowane a przesada w zadną stronę niekoniecznie jest dobra. Pozdrawiamy Cieplutko. Zespół Taki Sushi

    Bardzo dobre

    Olaf, 13 czerwiec 2022
    Dziękujemy❤️ niezmiernie nam miło Zespół Taki Sushi

    pyszne 💓👍

    Magdalena, 11 czerwiec 2022
    Dziękujemy ❤️❤️❤️ Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle na 5+,dziekuje i do zobaczenia

    izabela, 02 czerwiec 2022
    I my również dziękujemy bardzo. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pyszotka jak zawsze

    Paulina, 27 maj 2022
    Dziękujemy bardzo ❤️❤️ Zespół Taki Sushi

    Wszystko ok

    Jerzy, 15 maj 2022
    Dziękujemy 😁 Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 12 maj 2022
    Dziękujemy bardzo.😀 Zespół Taki Sushi

    Polecam, smacznie zdrowo i szybka dostawa

    Sylwia, 12 maj 2022
    Bardzo nam miło. Pozdrawiamy 😄 Zespół Taki Sushi

    Bardzo dobre sushi,dostawa szybka.

    Edyta, 07 maj 2022
    dziękujemy Bardzo i pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    pysznie jak zawsze 🥰

    Magdalena, 23 kwiecień 2022
    Super Pani Magdaleno. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 02 kwiecień 2022
    Dziekujemy i pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi

    Pysznie

    Magda, 31 marzec 2022
    Super - miło nam to słyszeć. pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Ok

    Piotr, 26 marzec 2022
    Dziękujemy Bardzo Zespół Taki Sushi

    Polecam!

    Natalia, 20 marzec 2022
    Dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle pysznie!

    Marcin, 07 marzec 2022
    Super, bardzo nam miło jak są Państwo zadowoleni. Pozdrowienia od TAKI SUSHI Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 01 marzec 2022
    Bardzo dziękujemy i zdrówka życzymy Zespół Taki Sushi

    Smaczne i pięknie podane sushi w sam raz wypad do znajomych polecam!

    Mariusz, 27 luty 2022
    Zapraszamy ponownie a zarazem dziękujemy pięknie za opinie :) Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 19 luty 2022
    Bardzo nam miło - Pozdrawiamy i dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 15 luty 2022
    Bardzo Dziękujemy za opinię, Zespół Taki Sushi

    Wszystko smaczne

    Filip, 01 luty 2022
    Serdecznie dziękukemy za opinię. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 17 styczeń 2022
    Dziękujemy :) Zespół Taki Sushi
  • Przepyszne jedzenie :)

    Aneta, 16 sierpień 2022
    Serdecznie dziękujemy. Jest nam niezmiernie miło to słyszeć. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    jak zawsze rewelacyjna jakość i obsługa :)

    Izabela, 02 sierpień 2022
    Bardzo dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Szybko i smacznie jak zwykle!

    Ewa, 01 sierpień 2022
    Dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    polecam, wszystko super !

    Katarzyna, 20 lipiec 2022
    ❤️dziękujemy bardzo Zespół Taki Sushi

    Najlepsze sushi jakie jadłem, Polecam !☺️

    Hubert, 15 lipiec 2022
    Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 02 lipiec 2022
    Super - Bardzo dziekujemy
    Zespół Taki Sushi

    Brak uwag. Wszystko super

    Justyna, 28 czerwiec 2022
    EXTRA :):):)
    Zespół Taki Sushi

    Pyszne:)

    Agnieszka, 21 czerwiec 2022
    dziękujemy :)
    Zespół Taki Sushi

    Zestaw California Set- wyborny!!!!🧡🧡🧡
    Polecam 🍤🍣🍱

    Izabela, 19 czerwiec 2022
    Super - Bardzo nas Cieszy Pani zadowolenie/. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Jedzenie bardzo smaczne, dostawa szybka. Palecam !

    Klaudia, 13 czerwiec 2022
    Super, dziękujemy bardzo Zespół Taki Sushi

    Super pyszne.

    Olaf, 13 czerwiec 2022
    Bardzo nam miło - dziękujemy Zespół Taki Sushi

    👍

    Maryna, 03 czerwiec 2022
    Dziękujemy ❤️❤️ Zespół Taki Sushi

    Najlepsze sushi jakie do tej pory jadłam. Polecam.

    Karolina, 01 czerwiec 2022
    Milutko nam to słyszeć. Dziękujęmy i pozdrawiamy 🥰🥰 Zespół Taki Sushi

    Nie pakujcie w ten plastik. To okropne.

    Paulina, 20 maj 2022
    Dziękuję za opinię, wystarczy w komentarzu do zamówienia napisać że chciała by pani inną formę zapakowania.
    Wyjaśniając - to nie plastik to folia celulozowa. W świecie pakującym wszystko w plastik jest dosyć ekologiczna. Pozdrawiamy serdecznie i polecamy się na przyszłość Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 12 maj 2022
    Dziękujemy - bardzo nam miło 😀 Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 12 maj 2022
    Extra dziękujemy bardzo za opinię 😁😁 Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 12 maj 2022
    Dziękujemy 🥰🥰 Zespół Taki Sushi

    polecam

    Sylwia, 24 kwiecień 2022
    dziekujemy :) Zespół Taki Sushi

    Super extra szybko i smacznie

    Jerzy, 03 kwiecień 2022
    Dziękujemy Bardzo i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Przepyszne- dziękuje ❣️❣️❣️🍤🍱🍣

    Izabela, 02 kwiecień 2022

    Szybko, jak na jedyną restauracje w Augustowie to nawet bardzo szybko a jak na sushi tej jakości w mieście turystycznym to bardzo tanio. 5*

    Sylwia, 31 marzec 2022

    Tym razem gwiazdka mniej za brak wasabi i imbiru

    Sylwia, 25 marzec 2022
    Przepraszamy za zaistniałą sytuację, moze się zdarzyć... wystarczyło zadzwonić a dowieźli byśmy priorytetowo. Zespół Taki Sushi

    Super, jak zawsze.

    Jacek, 10 marzec 2022
    Dziękujemy:) Zespół Taki Sushi

    Dziękuje- smakowite , jak zawsze mozna na Was liczyć 💓🥂🍤🍣🍱

    Izabela, 05 marzec 2022
    Serdecznie dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze super!

    Paulina, 28 luty 2022
    A my Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię i zadowoloną Klientkę :)
    Zespół Taki Sushi

    Super!

    Milena, 26 luty 2022
    Dziękujemy Bardzo :):):) Zespół Taki Sushi

    Zamówienie dostarczone 1.5 godziny po umówionym czasie. Kolejny raz. Nie odbieraja telefonów wiec nie wiadomo co sie dzieje z zamówieniem. Nie polecam. Poprzednio taka sama sytuacja tylko z odbiorem własnym. Brak przygotowanego zamówienia na umowiona godzine.

    Aneta, 15 luty 2022
    Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, ale ilość zamówień tego dnia od państwa przerosła nas. gdybyśmy zaczęli odbierać telefony to nie mieli bysmy czasu na wykonywanie i tak mocno spóźnionych zamówień. Pani mówi że nas nie poleca - wielka szkoda ze jak cos nie zagrało odrazu mamy od pani negatywną opinie, ale za poprzednie zamówienia które były zapewne przed czasem podanym przez system - ani słowa... pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Na przedostatnie zamówienie czekałem 4 godziny, dzisiaj przyjechało zamówienie, gdzie nikt nawet nie przeczytał co było zapisane w uwagach. Telefonu tez nikt nie odebrał. Z zamówienia na zamówienie jest coraz gorzej. Kiedyś was lubiłem, teraz chyba lepiej jechać na sushi do Suwałk albo do Ełku.

    Hubert, 13 luty 2022
    Jedyne co nam pozostaje to przeprosic - zawsze dokładamy wszelkich starań aby Panstwa zamówienia były poprawnie wykonane według wytycznych ale z racji różnych ludzi wykonujących Pańskie zamówienie - mimo ze mają przykaz czytac uwagi do zamówienia- może sie zdarzyc ze sie pomylimy - a zwłaszcza ze panska wymiana nie jest typowa. co do nieodebrania telefonu jedyna możliwośc to że dzwonił Pan już po zamknięciu restauracji, ale do godziny zamknięcia powinien zostać odebrany. jeszcze raz przepraszamy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Wszystko zawsze jest smaczne

    Małgorzata, 25 styczeń 2022
    Super, bardzo dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Bardzo smaczne, szybka realizacja i miła obsługa. Polecam.

    Sylwia, 17 styczeń 2022
    Staramy się jak możemy aby była Pani zadowolona . Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi