Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Było mega

    Paweł, 19 wrzesień 2021
    Dziękujemy :) Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle zostało pożarte b.szybko!!

    Paweł, 12 wrzesień 2021
    Bardzo nam z tego powodu milutko. pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze fantastycznie! Najlepsze sushi w Polsce - bezapelacyjnie!dziękuję i do zobaczenia ponownie!

    Irek, 06 wrzesień 2021
    Bardzo dziękujemy za te fantastycznie przemiłe słowa. Zespół Taki Sushi

    wspaniale!

    Irek, 30 sierpień 2021
    Dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Bardzo dobre sushi i przemiła obsługa

    Ewelina, 24 sierpień 2021
    Bardzo Dziękujemy i pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    Polecam super są naprawdę dobra

    Zygmunt, 23 sierpień 2021
    :) Dziękujemy Bardzo Zespół Taki Sushi

    Zamówienie złożyłam o 19:36, według maila powinno dotrzeć do godziny 21:36. Dotarło po 22. Sama informacja, ze przygotowanie zamówienia zajmie 2 godziny jest już niezadowalająca, a tym bardziej czekanie w sumie 2,5 godziny.
    Do tej pory nigdy nie czekałam na zamówienie dłużej niż godzinę, ten raz bardzo mnie rozczarował i nie wiem czy kolejny raz u Was zamówię.

    Joanna, 15 sierpień 2021
    Bardzo dziękujemy za opinię Pani Joanno. Zamawiała Pani u nas 16 razy przez stronę internetową, wielka szkoda ze nie otrzymaliśmy opinii wtedy, gdy była Pani zadowolona, a gdy raz coś się przytrafiło, że się spóźniliśmy to już trzeba wystawić słabszą ocenę (system zamówień nie pozwala na ustalenie dłuższego czasu niż 120 minut). prosimy o wyrozumiałość - jest tzw. sezon, mamy bardzo dużo zamówień oraz gości, często nie jesteśmy w stanie obsłużyć wszystkich - mimo ze bardzo byśmy chcieli. Jeżeli jednak zdecydowała by się Pani znów u nas zamówić to prosimy o kontakt telefoniczny, lub w przypadku zamawiania przez internet - anulowanie zamówienia z powodu zbyt długiego czasu oczekiwania. Pozdrawiamy Taki Sushi. Zespół Taki Sushi

    Oki

    violetta, 07 sierpień 2021
    dziękujemy:) Zespół Taki Sushi

    pyszne:)

    Agnieszka, 03 sierpień 2021
    Bardzo nam miło - Super - dziękujemy :)
    Zespół Taki Sushi

    Pięknie przygotowane, dziękuję za karteczkę :)

    Kamila, 25 lipiec 2021
    Super - Bardzo nam miło że spełniliśmy Pani oczekiwania - Polecamy się na przyszłość. Zespół Taki Sushi

    Super, Polecam !!

    Natalia, 20 lipiec 2021
    serdecznie dziekujemy
    Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze pysznie 😋

    Katarzyna, 19 lipiec 2021
    Super - dziekujemy Bardzo Zespół Taki Sushi

    Restauracja super .Zamowienia realizowane przed czasem .Sushi najlepsze jakie jadlam.

    Anna, 02 lipiec 2021
    Serdecznie dziekujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Najlepsze !

    Maja, 21 czerwiec 2021
    Dziękujemy 😀 Zespół Taki Sushi

    Polecam. Jak zawsze smacznie.

    Sylwia, 19 czerwiec 2021
    Dziękujemy i my również się polecamy
    Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle wszystko bardzo smaczne. ☺

    Magdalena, 19 czerwiec 2021
    Takie słowa cieszą i motywują - dziekujemy
    Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze smacznie i zdrowo

    Sylwia, 03 czerwiec 2021
    Dziękujemy Pani Sylwio. pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Sushi co raz to smaczniejsze 😻

    Karolina, 24 maj 2021
    Dziękujemy za opinię - Pani Karolino - Pani jako nasza wierna klientka utwierdza nas w przekonaniu że to co robimy hest doceniane :) pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    szybko i smacznie polecam 😉

    Magdalena, 15 maj 2021
    Bardzo dziękujemy. Przypominamy również że od 15.05. mamy czynny ogródek sezonowy do którego z przyjemnością zapraszamy. Zespół Taki Sushi

    wysoka jakość, profesjonalna i miła obsługa, na pewno będę wracał i zdecydowanie polecam

    KRZYSZTOF, 10 maj 2021
    Dziękujemy Panie Krzysztofie. Super że trafiliśmy w Pański gust. pozdrawiamy serdecznie. Zespół Taki Sushi

    Dodatkowe 40 minut oczekiwania .
    Pozatym jak zwykle smacznie .

    Katarzyna, 09 maj 2021
    Dziękujemy bardzo.. w sobotę w którą pani zamawiała - mieliśmy ogromny ruch, zamówienia online wchodziły jedno za drugim a kelnerka nie nadążała odbierać telefonów - przepraszamy za spóźnienie najmocniej jak tylko możemy. Nie mówimy że sie to więcej nie powtórzy - bo naprawdę niektórych rzeczy nie jesteśmy w stanie przewidzieć - ale zagwarantować możemy że się postaramy aby Państwa zamówienia zawsze trafiały na określony czas.. pozdrawiamy Serdecznie. Zespół Taki Sushi

    Świeże i smaczne!
    Dziękuje

    Izabela, 07 maj 2021
    Pani Izabelo - dziekujemy :)
    Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze pysznie 🥰

    Justyna, 04 maj 2021
    Dziękujemy Pani Justyno :) polecamy sie na przyszłość
    Zespół Taki Sushi

    Pyszne jak zawsze, polecam :)

    Katarzyna, 03 maj 2021
    Dziękujemy Pani Katarzyno. Jest nam bardzo miło słuchać takich słów. Pozdrawiamy TAKI SUSHI Zespół Taki Sushi

    Super szybka realizacja oraz pyszne sushi😉

    Łukasz, 02 maj 2021
    Dziękujemy Bardzo :)
    Zespół Taki Sushi

    Pysznie i na czas 😉

    Agnieszka, 24 kwiecień 2021
    super - dziękujemy bardzo. Zespół Taki Sushi

    Zaczęło się od wesela i teraz Wasze sushi towarzyszy nam przy każdej uroczystości i nie tylko. Jedyna „wada” jest taka, że po spróbowaniu Waszego sushi nie chce się jeść już żadnego innego :) oceniam na dużo więcej niż 6 gwiazdek

    Przemysław, 21 kwiecień 2021
    Panie Przemysławie - Bardzo ale to Bardzo dziękujemy za Pańską opinię, jest nam niezmiernie miło gościć u Państwa na stole. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pyszne:)

    Agnieszka, 18 kwiecień 2021
    Bardzo Dziękujemy i polecamy sie na przysżłość
    Zespół Taki Sushi

    Smakowite ;))))

    Izabela, 18 kwiecień 2021
    cieszymy sie na takie słowa - super motywują nas :) pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Super 😄

    Magdalena, 17 kwiecień 2021
    Dziękujemy - polecamy sie:) Zespół Taki Sushi
  • sushi u Was jest zawsze pyszne, ale tym razem to było absolutne mistrzostwo, a zupa z mleczkiem i krewetkami najlepsza ever!dziękuję i do następnego razu :) brawo Wy!

    Irek, 12 wrzesień 2021
    Dziękujemy Serdecznie :) Zespół Taki Sushi

    Moja poprzednia opinia dotycząca skandalicznego potraktowania mnie została usunięta nie wiem z jakiego powodu bo nic strasznego w niej nie było tylko prawda , zostałam zablokowana na instagramie , nie dostaliśmy nawet przeprosin , od samego lipca 20 roku zamówiliśmy sushi ponad 40 razy przez stronę online . nie mówiąc o zamówieniach złożonych telefonicznie lub na miejscu gdzie czasami jedliśmy 3 x w ciągu tygodnia . Zwerbowalismy tez mnóstwo naszych znajomych ,to było bardzo dziwne , nigdzie z czymś takim się nie spotkaliśmy Bardzo się rozczarowaliśmy i nie wiemy czy będziemy jeszcze tutaj zamawiać .

    Karolina, 06 wrzesień 2021
    Witamy i bardzo przepraszamy, jesteśmy przejęci Pani reakcją. O żadnym blokowaniu profili czy usuwaniu komentarzy nie ma mowy, nie stosujemy takich praktyk pozatym opinie nie mogą być usuwane ani w g*oo*e ani na innych portalach czy stornach internetowych - Przyjmujemy wszystkie słowa do Siebie te dobre jak i złe i wyciągamy z nich wnioski. Pozwoli Pani że wytłumaczę - zamówienie przyjęliśmy - skoro pojawił się tekst że to na urodziny to zapakowaliśmy oba zestawy w jedno pudełko większe - ładniej ułożone (co by lepiej na stole wyglądało :) ) w momencie w którym Pani weszła, akurat wkladany do pudełka był ostatni kawałek sushi Pani zestawów. Więc moje stwierdzenie które Pani usłyszała nie miało nic złego na myśli, było przekazane z uśmiechem i ironią - taki moment.. (my kończymy pakować żeby zdążyć z Pani zamówieniem i nagła zmiana planów). Weekendy mamy bardzo dużo pracy i czasem żałujemy że nie mamy czterech rąk żeby się że wszystkim wyrobić - zamawiają Państwo na konkretne godziny, przychodzą do nas do lokalu, zamawiają na wynos odbiór czy z dowozem i stajemy na głowie żeby wszyscy Państwo byli zadowoleni z naszych usług i dostali jedzonko na czas - co przy Państwa wymaganiach czasem jest naprawdę trudne.. Oczywiście przykro nam i jeśli jeszcze Pani u nas zamówi to oczywiste że się zrekompensujemy. Przepraszamy i pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi

    Wracając z imprezy urodzinowej z Ełku zamówiliśmy zestaw dla rodziców i rodzenstwa , drugi dla nas , by nie fatygować kierowcy by rozwoził zestawy na 2 adresy (szkoda by marnował paliwo i czas bo mieszkamy dość daleko ) , z odbiorem własnym i chcieliśmy zawieść zestaw dla rodziców, którzy nam sprezentowali sushi . ze prosili państwo nas wcześniej o informowaniu ile pałeczek zapakować napisaliśmy ze na 6 osób , po przybyciu by odebrać zamówione dwa zestawy okazały się być w jednym opakowaniu , poprosiłam o dodatkowy kartonik by przełożyć sobie w aucie sushi , nie o nowe zamówienie a zostalam potraktowana jak bym prosiła o nowe zamówienie lub jeszcze gorzej .pracownik wydarł się na cała restauracje przy innych gościach, aż się oglądali jakbym była złodziejka lub wielka damą i zrobiło mi się głupio ze” się dopiero pani obejrzała” ze chce dwa zestawy oddzielne , to chyba logiczne skoro zamawiam dwa zestawy , poza tym nie dostałam telefonu z zapytaniem czy może zapakować w jedno jeśli państwo mieli wątpliwości , ja np mając swoj pensjonat dzwonię do gości pytam czy pracownik przygotować ma sypialnie czy oddzielnie tapczaniki. Nie prosiłam o przekładanie sushi a o dodatkowe pudełko by nie robić problemu poza tym rachunek wyniósł 193 zł a ja dałam 200 nie zadając reszty poza tym zawsze zostawiamy napiwki wiec myśle ze opakowanie nie kosztowało więcej , a nawet jeśli bym dopłaciła . Tez nigdy wcześniej nie prosiłam o nic wiec byl to wyjątek . i zostało mi wykrzyczane ze jest dużo zamówień i ludzie czekają, tak jakbyśmy byli nie chcianymi klientami i zostaliśmy obsłużeni z wielka łaska i już nas nie trzeba obsługiwać i na nas nie ma czasu bo inni są ważniejsi , a zamawialiśmy już tu kilkadziesiąt razy i zostawiamy nie małe pieniądze . Pomimo wielu wpadek z sushi które otrzymywaliśmy przeważnie te z dostawa przymykalismy oko chociaż za taka kwotę która płacimy oczekujemy żeby sushi było zawsze dobre , bo wiadomo ze jest nie tanie , zawsze dawaliśmy państwu szanse bo wiadomo zawsze nawet pomimo starań może coś nie wyjść i zamawialiśmy a czasem to było po 3 x w tygodniu bo sushi jest często przepyszne, a ze mieliśmy dwa remonty i dużo pracy nie mieliśmy często czasu zjeść wiec sushi to była super pyszna zdrowsza opcja . Mieliśmy tez swój ulubiony zestaw który zamawialiśmy za każdym razem , a później została podwyższona cena , a następnie usłyszeliśmy ze nie możemy więcej zamówić tego zestawu .. to dziwne bo w innym sushi nasz ulubiony zestaw przy zmianie menu został w karcie i nawet zostało Nam to przekazane i właściciele zawsze nas witają z radością może nie było to specjalnie ale szkoda , przystosowaliśmy się i wybraliśmy inny .
    kelnerki sa tu przesympatyczne i obsługują profesjonalnie ale jak jest właściciel to na nasz widok jest raczej nie zadowolony nie mamy pojęcia z jakiego powodu bo to nasza pierwsza uwaga . Przykro mi , bo nic złego nie zrobiłam i zostałam opierniczona w dzień swoich urodzin gdzie chciałam się odstresować i spędzić miło czas , a ostatnie lata były dla nas bardzo stresujące .

    Karolina, 05 wrzesień 2021
    Dziękujemy za opinię - oczywiście że witamy państwa zawsze z otwartymi ramionami - nic co Pani opisała nie było specjalnie - natłok pracy i nasze przerażenie w oczach w związku z dodatkowym zadaniem które na nas spadło. Owszem nie zadzwoniliśmy z pytaniem czy zapakować razem czy oddzielnie. proszę zrozumieć - nie jesteśmy w stanie oddzwonic do wazystkic. Natomiast w opcjach zamówienia jest pole do wpisania uwag do zamówienia gdzie można dopisać ilość kompletów pałeczek czy chęć zapakowania oddzielnie, to naprawdę dla nas żaden problem o ile jesteśmy świadomi danej sytuacji.
    Przy okazji wyjaśniło się dlaczego nie pojawił się Pani komentarz - nie jest publikowany dopóki nie zostanie udzielona odpowiedź bądź minie termin chyba 7 dni - po czym jest publikowany automatycznie - nie mamy na to żadnego wpływu. Co do Instagrama zaraz zobaczymy co się tam wydarzyło - ale z pełną odpowiedzialnością na pewno nikogo nigdy nie blokowaliśmy.
    Ponownie Przepraszamy i mimo wszystko polecamy się na przyszłość. Zespół Taki Sushi

    Uwielbiam i polecam serdecznie!

    Irek, 28 sierpień 2021
    Dziękujemy :) Zespół Taki Sushi

    Przepyszne

    Dominika, 24 sierpień 2021
    Miło nam to słyszeć - pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    Wszystko bardzo dobre! Uwielbiam po prostu Was! Jadłaby codziennie 😋😋😋
    Obsługa na 10 gwiazdek jak i jedzenie

    Anastasiia, 20 sierpień 2021
    BAAAARDZO Dziękujemy za taką miłą opinię. pozdrawiamy i zapraszamy poownie. Zespół Taki Sushi

    Smaczne jak zawsze.

    Paweł, 10 sierpień 2021
    Serdecznie dziękujemy Panie Pawle. Zespół Taki Sushi

    Wszystko ok

    Piotr, 04 sierpień 2021
    dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Extra

    Katarzyna, 01 sierpień 2021
    Dziekujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pyszne 🤤polecam 🤩

    Małgorzata, 22 lipiec 2021
    dziekujemy i zapraszamy ponownie:) Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze pysznie

    Paulina, 20 lipiec 2021
    Bardzo dziekujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Bardzo smacznie, jak zawsze:)

    Sylwia, 11 lipiec 2021
    Super - Dziękujemy i pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 27 czerwiec 2021
    Dziękujemy Pani Sylwio. pozdrawiamy serdecznie Zespół Taki Sushi

    Wszystko smaczne, dostawa szybka.

    Edyta, 21 czerwiec 2021
    Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Taki Sushi

    :)

    Agnieszka, 19 czerwiec 2021
    Dziękujemy za opinię Zespół Taki Sushi

    Smacznie bardzo

    Adrian, 05 czerwiec 2021
    Bardzo nam miło. Dziekujemy i pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    Pyszne, jak zawsze:)

    Agnieszka, 30 maj 2021
    a My jak zawsze - pięknie Pani dziekujemy Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze wszystko na 6 :)

    Agnieszka, 23 maj 2021
    Dziękujemy Bardzo. Zespół Taki Sushi

    Bardzo smaczne zupy także rewelacja suschi. Polecam.

    Grażyna, 10 maj 2021
    dziękujemy uprzejmie :) pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    polecam w 1000% ☺️zawsze pysznie ☺️

    Magdalena, 09 maj 2021
    Dziękujemy :) Zespół Taki Sushi

    Najlepsi 😀

    Agnieszka, 09 maj 2021
    Dziękujemy - z najlepszymi klientami współpraca to czysta przyjemność. Zespół Taki Sushi

    Najlepsze sushi jakie jadłam! ;)

    Emilia, 04 maj 2021
    Pani Emilio :) jest nam mega miło czytać pani opinię - wiedząc ze mamy zadowolonego klienta. Pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    Przepyszne!!!

    Ewelina, 03 maj 2021
    Fantastycznie. Bardzo Pani dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pyszne jak zawsze

    Marta, 03 maj 2021
    Pani Marto jest nam niesamowicie miło wiedzieć że to co robimy powoduje u Państwa zadowolenie 😁 pozdrawiamy TAKI SUSHI Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle wszystko ok. Polecam 🙂

    Karolina, 30 kwiecień 2021
    Dziękujemy Bardzo. Takie słowa nas motywują. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    pycha

    Sylwia, 23 kwiecień 2021
    dziękujemy bardzo. pozdrawiay,. Zespół Taki Sushi

    Wszystko smaczne i super przygotowane ❤️ polecam z całego serca ❤️

    Weronika, 19 kwiecień 2021
    Bardzo dziękujemy za opinię Pani Weroniko .Pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    Nie mam żadnych uwag

    Kinga, 18 kwiecień 2021
    Miło nam to słyszeć - pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Wszystko sprawnie, na czas i przepysznie :)

    Agnieszka, 18 kwiecień 2021
    na prawde robimy co mozemy zeby Kazde z Państwa było obsłużone na najwyższym poziomie. Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle pysznie.

    Izabela, 16 kwiecień 2021
    Super Pani Izabelo. nie możemy się nacieszyć tymi słowami:) pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi