Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Rozklejającymi się sushi

    Mateusz, 01 marzec 2021

    Kolejny raz pyszne sushi!

    Stanisław, 26 luty 2021
    Bardzo dziękujemy Panie Stanisławie.Pozdrawiamy a w wolnej chwili prosimy o ocenę na naszej wizytówce Google. Zespół Taki Sushi

    Bardzo smaczne:)

    Kamila, 18 luty 2021
    Super - dziękujemy Bardzo. Zespół Taki Sushi

    Wszystko pyszne, na czas, zamówienie bez zadnych problemów.

    Karolina, 14 luty 2021
    Dziękujemy bardzo za opinię pozdrawiamy i polecamy sie na przyszłośc Zespół Taki Sushi

    Polecam !!!!!!!!!!!!

    Ewa, 08 luty 2021
    Dziękujemy bardzo za opinię. polecamy sie na przyszłość. :) Zespół Taki Sushi

    Super jedzenie.Polecam.

    Radosław, 05 luty 2021
    Bardzo się cieszymy że smakowało. polecamy się na przyszłośc i pozdrawiamy.
    Zespół Taki Sushi

    Taka mała dygresja, jak zamawiam w lokalu na miejscu to do ramenu dostaje takie super chrupiące wodorosty, wersja na dowóz była bez tego, pomimo ze na stronie na zdjęciu to jest a tak to super

    Łukasz, 25 styczeń 2021
    Dziękujęmy bardzo za opinię. Dokładnie tak do ramenu na dostawę nie dodajemy chrupiącego nori gdyż najnormalniej w świecie namięka i gubi się w czeluści makaronu i nie ma tego efektu. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Taki Sushi

    Szybka dostawa, sushi przepyszne jak zawsze

    Anna, 19 styczeń 2021
    Super, Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :) Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Ewelina, 11 styczeń 2021
    BArdzo dziekujemy i polecamy sie :). Zespół Taki Sushi

    Pyszne:)

    Kamila, 02 styczeń 2021
    Super, cieszymy się niezmiernie i pozdrawiamy :) Zespół Taki Sushi

    Tuńczyk w rolkach był szary , a nie bordowy. a to = rybi zapach !! i smak. Wiemy co to oznacza.. Łosoś i reszta super. i nie czepiam się tak było.

    paweł, 30 grudzień 2020
    Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, jest nam niezmiernie głupio ze taka sytuacja miała miejsce, być może ów tuńczyk się ściął podczas smażenia w tempurze. wynagrodzimy przy następnym zamówieniu. Pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi

    Polecam!

    Anna, 26 grudzień 2020
    Dziękujemy Bardzo, i My polecamy się na przyszłość
    Zespół Taki Sushi

    Pyszne sushi. Polecam

    Ewa, 18 grudzień 2020
    Super. dziękujemy bardzo :) pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Mogłabym jeść u was codziennie ❤️ wszystko zawsze świeże i smaczne 😊

    Sara, 15 grudzień 2020
    Dziękujemy, Niesamowicie nas budują takie słowa. Poza tym bardzo dziekujemy ze nas Państwo wspieracie w tych jakże cieżkich dla gastronomii czaach. pozdrawiamy cieplutko Zespół Taki Sushi

    Szybko i smacznie😀

    Magdalena, 09 grudzień 2020
    dziękujemy. Staramy się jak możemy. Pozdrawiamy serdecznie. Zespół Taki Sushi

    Wszystko super :)

    Paulina, 04 grudzień 2020
    Dziękujemy Bardzo :) pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Przepyszne sushi , wszystko na wielki plus

    Ewelina, 29 listopad 2020
    Bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona.. nas opinie pozytywnie nastrajają do pracy - Dziękujemy Bardzo Zespół Taki Sushi

    Trochę długi czas oczekiwania

    Klaudia, 22 listopad 2020
    dziękujemy za opinię, owszem, dłuższy czas oczekiwania zwłaszcza w weekendy spowodowany jest tym,że większość z Państwa siedzi teraz w domach, a jednocześnie chcieli by Państwo zjeść coś innego- fajnego. Liczba zamówien jest TAKA ze pracując na najwyzszych obrotach nie jesteśmy w stanie "przerobić" w normalnym czasie. wszystkich zamówień. dziękujemy za cierpliwośc i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Taki Sushi

    Wszystko pysznie :) polecamy!!!

    Sylwia, 15 listopad 2020
    Dziękujemy Bardzo :):):) Zespół Taki Sushi

    Pyszne i na czas 🙂

    Karolina, 12 listopad 2020
    Serdecznie dziękujemy i polecamy się na przyszłość. 😍🥢🍣 Zespół Taki Sushi

    Super. Jak zwykle pysznie i bezproblemowo. Dziękujemy za gratisy.

    Maciej, 09 listopad 2020
    my również dziękujemy. doceniamy lojalnych gości:) Zespół Taki Sushi

    Pycha

    Sylwia, 05 listopad 2020
    Super. Dziękujemy Bardzo.:) Zespół Taki Sushi

    Dostawa bardzo szybka, sushi przepyszne, polecam z całego serca :)

    Katarzyna, 27 październik 2020
    dziękujemy Bardzo i pozdrawiamy cieplutko :) Zespół Taki Sushi

    Polecam wszystkim ❤️❤️ i dziękuję za miłą niespodziankę (rekompensatę) wszystko jak zawsze pyszne i świeże :D

    Sara, 11 październik 2020
    My również dziękujemy za miłe słowa. polecamy się i najlepszego życzymy :) Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze przepysznie:) Rewelacja

    Katarzyna, 04 październik 2020
    Bardzo dziekujemy:) obiecujemy ze to się nie zmieni:) pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pycha , uwielbiam , szkoda ze mam tak daleko 🤪👍🏻❤️

    Kasia, 01 październik 2020
    Bardzo dziękujemy :) i pomimo odległości - Serdecznie zapraszamy. Zespół Taki Sushi

    Zawsze świeżo , zawsze pysznie . Polecam 🥰

    Kasia, 16 wrzesień 2020
    Bardzo Bardzo nam miło - dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Pyszne jedzenie. Polecam

    Marta, 13 sierpień 2020
    super :) dziękujemy bardzo Zespół Taki Sushi

    Dostawa na czas, jedzonko pyszne i ciepłe:) polecam

    Nina, 06 sierpień 2020
    Bardzo dziękujemy za opinię 🍣❤️ polecamy się 😁 Zespół Taki Sushi

    👌🙌🏻 Pychotki jak zawsze

    Katarzyna, 02 sierpień 2020
    Miło nam to słyszeć. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi
  • Pyszne! ;)

    Magda, 27 luty 2021
    Dziękujemy, Bardzo nam miło, jednak jesli moglibyśmy prosić o opinię na naszej wizytówce GOOGLE to bedziemy mega usatysfakcjonowani.Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Przepyszne! polecam,wszytko na 5!

    Michał, 19 luty 2021
    Bardzo Dziękujemy za opinię - prosimy również o podzielenie sie oceną na naszej wizytówce google.pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    :)

    Agnieszka, 15 luty 2021
    Super dziękujemy Bardzo. pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    Pyszne jedzenie i bardzo miła obsługa :)

    Paweł, 13 luty 2021
    Bardzo dziękujemy Panie Pawle i pozdrawiamy.
    Zespół Taki Sushi

    Wspaniała jakość i stosunek wartości do ceny! Polecam!!

    Stanisław, 07 luty 2021
    Serdecznie dziekujemy i pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi

    nie jesteście najtańsi , ale nadal zamierzam korzystać z Waszych usług. Bo jest smacznie. Pozdrawiam.
    Paweł

    paweł, 03 luty 2021
    :) pozdrawiamy . Taki Sushi Zespół Taki Sushi

    Pyszne:)

    Kamila, 20 styczeń 2021
    Miło nam to słyszeć - Bardzo dziękujemy. Zespół Taki Sushi

    Na pewno najlepsza resturacja suhi w Augustowie.

    Grzegorz, 16 styczeń 2021
    Bardzo dziękujemy. Polecamy się na przyszłość Zespół Taki Sushi

    Przepyszne jak zawsze😀

    Michał, 06 styczeń 2021
    dziękujemy i pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi

    Pyszne jedzonko, dostawa bardzo szybka i sprawna. Bardzo podoba mi się możliwość zamawiania online

    Martyna, 30 grudzień 2020
    Bardzo dziękujemy, staramy się wychodzić naprzeciwko Państwa oczekiwaniom. Pozdrawiamy Cieplutko Zespół Taki Sushi

    Super.

    Ewelina, 27 grudzień 2020
    Dziękujemy Bardzo :) Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Niezawodnie przepyszne jak zwykle.

    Izabela, 19 grudzień 2020
    Bardzo, bardzo Pani dziekujemy.. Pozdrawiamy i zyczymy najlepszego Zespół Taki Sushi

    Jedzonko smaczne. Realizacja zamówienia na 6!

    KATARZYNA, 17 grudzień 2020
    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy serdecznie. Zespół Taki Sushi

    Jestem stałą klientką i jak zwykle wszystko było pyszne :)

    Klaudia, 09 grudzień 2020
    Super. Bardzo nam miło :) Pozdrawiamy cieplutko :) Zespół Taki Sushi

    Wszystko rewelacyjne jak zawsze!

    Jolanta, 06 grudzień 2020
    Super, dziękujemy bardzo. Pozdrawiamy cieplutko Zespół Taki Sushi

    Pyszne👌

    Agnieszka, 29 listopad 2020
    Bardzo Dziękujemy :) Zespół Taki Sushi

    Sushi jak zwykle mega pyszne, błyskawiczna wręcz dostawa.

    Izabela, 28 listopad 2020
    Bardzo Dziękujemy :) My na prawdę robimy co tylko w naszej mocy by byli Państwo zadowoleni. :) pozdrawiamy cieplutko Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze najlepsi ❤️

    Sara, 15 listopad 2020
    Super - miło mieć Swoich fanów :) dzieki takim ludziom chce sie nam jeszcze bardziej :) pozdrawiamy cieplutko :) Zespół Taki Sushi

    Sushi i dostawa na 6+

    Aneta, 13 listopad 2020
    Miło nam niezmiernie. polecamy sie i zapraszamy ponownie :) Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze przepyszne 😀

    Michał, 12 listopad 2020
    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie 😀 Zespół Taki Sushi

    Pycha mniam

    Michał, 06 listopad 2020
    Dziękujemy Pani Ewelino. polecamy sie na zaś :) Zespół Taki Sushi

    Smacznie 😊

    Izabela, 01 listopad 2020
    Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie 😀 Zespół Taki Sushi

    Szybka obsługa i bardzo pyszne jedzenie. Polecam bardzo

    Piekarska, 25 październik 2020
    dziękujemy bardzo :) hmm 24.10 najszybciej nie było z racji bardzo duzej ilości zamówień więc przepraszamy aczkolwiek robimy co możemy żeby Państwo zbyt długo nie czekali.my również pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. :) Zespół Taki Sushi

    Zawsze świeże i pyszne niestety przy wczorajszym zamówieniu ktoś za słabo ścisną rolki i nie dało się podnieść w jednym kawałku :/ ale i tak polecam bo pyszne ❤️

    Sara, 06 październik 2020
    Bardzo Przepraszamy za zaistniałą sytuację, Rolki to ręczna robota wiec czasem może się tak zdarzyć, ale dziękujemy za wyrozumiałość i na pewno zrekompensujemy się przy kolejnym zamówieniu. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Samo jedzenie jest ok o ioe zjemy na miejscu. Dostawa miala byc w 2h a byla po ponad 3h kierowca podobno wczesniej byl gdzies niedaleko a potem zgubil droge. Po kolejnym tel do restauracji nastepnym powodem spoznienia byl rozladowany tel dostawcy. Zamowienie przyjechalo pozno bylo zimne jak z lodowki i posklejane.
    Na dlugi czas podziekuje za taka dostawe i jedzenie. Oczywiscie zadnego rabatu czy slowa "przepraszamy".

    Agnieszka, 04 październik 2020
    owszem tego dnia spózniliśmy sie do Państwa, a to ze nie przeprosiliśmy to nieprawda bo padły słowa przepraszam i padło słowo rekompensata przy nastepnym zamówieniu, zamawiali Państwo przez internet, przy takiej formie zamówienia nie mamy możliwości zrabatowania. kelnerki dzwoniły do Państwa z informacją, Dostawca był nowy i się zgubił to fakt, faktem jest tez to ze rozładował sie telefon w którym miał nawigację. Jest nam przykro i Bardzo Przepraszamy. Mimo wszystko zachęcamy do kolejnych zamówień bo na pewno sie zrekompensujemy za zaistniałą sytuację. Zespół Taki Sushi

    Wszystko pyszne....jak zwykle. Gorąco polecam.

    Izabela, 26 wrzesień 2020
    Serdecznie dziekujemy :) polecamy się. Zespół Taki Sushi

    Co tu dużo gadać?Perfekcja, jak zwykle.Koryto odjazd, obsługa top topów. Zawsze i wszędzie w Augustowie! Tu się je porządne jedzenie, a nie psią kupę jak większości augustowskich knajp.

    Maciej, 16 wrzesień 2020
    powalająca opinia - Bardzo dziękujemy. robimy wszystko - jak to sie mówi "na świeżo" po przyjęciu zamówienia. ponosimy pełną odpowiedzialność za nasze produkty. Pozdrawiamy Serdecznie i z mega uśmiechem na twarzy. Zespół Taki Sushi

    Przepyszne sushi. Dziekujemy za szybka realizacje zamowienia.

    Monika, 09 sierpień 2020
    Super. dziekujemy bardzo/ Zespół Taki Sushi

    Najlepsze sushi w okolicy

    Emilia, 03 sierpień 2020
    Bardzo dziękujemy Pani Emilio. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Polecam!

    Marek, 02 sierpień 2020
    Dziękujemy bardzo za opinię. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy Zespół Taki Sushi