Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Wszystko ok

    Jerzy, 15 maj 2022
    Dziękujemy 😁 Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 12 maj 2022
    Dziękujemy bardzo.😀 Zespół Taki Sushi

    Polecam, smacznie zdrowo i szybka dostawa

    Sylwia, 12 maj 2022
    Bardzo nam miło. Pozdrawiamy 😄 Zespół Taki Sushi

    Bardzo dobre sushi,dostawa szybka.

    Edyta, 07 maj 2022
    dziękujemy Bardzo i pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    pysznie jak zawsze 🥰

    Magdalena, 23 kwiecień 2022
    Super Pani Magdaleno. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 02 kwiecień 2022
    Dziekujemy i pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi

    Pysznie

    Magda, 31 marzec 2022
    Super - miło nam to słyszeć. pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Ok

    Piotr, 26 marzec 2022
    Dziękujemy Bardzo Zespół Taki Sushi

    Polecam!

    Natalia, 20 marzec 2022
    Dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle pysznie!

    Marcin, 07 marzec 2022
    Super, bardzo nam miło jak są Państwo zadowoleni. Pozdrowienia od TAKI SUSHI Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 01 marzec 2022
    Bardzo dziękujemy i zdrówka życzymy Zespół Taki Sushi

    Smaczne i pięknie podane sushi w sam raz wypad do znajomych polecam!

    Mariusz, 27 luty 2022
    Zapraszamy ponownie a zarazem dziękujemy pięknie za opinie :) Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 19 luty 2022
    Bardzo nam miło - Pozdrawiamy i dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 15 luty 2022
    Bardzo Dziękujemy za opinię, Zespół Taki Sushi

    Wszystko smaczne

    Filip, 01 luty 2022
    Serdecznie dziękukemy za opinię. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 17 styczeń 2022
    Dziękujemy :) Zespół Taki Sushi

    Najlepsze sushi pod słońcem!

    Emilia, 15 styczeń 2022
    Super - Dziękujemy Serdecznie i pozdrawiamy cieplutko. Zespół Taki Sushi

    Pyszne jak zawsze,szybka dostawa.

    Edyta, 09 styczeń 2022
    Dziękujemy za te słowa uznania - pozdrawiamy:) Zespół Taki Sushi

    Polecam, smacznie i zdrowo

    Sylwia, 01 styczeń 2022
    Dziekujemy Pani Sylwio. pozdrawiamy i najlepszego w nowym roku :) Zespół Taki Sushi

    super

    Sylwia, 30 grudzień 2021
    serdecznie dziekujemy. wszystkiego dobrego w nowym roku :) Zespół Taki Sushi

    Pychota

    Małgorzata, 11 grudzień 2021
    Super - dziekujemy bardzo
    Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze bardzo smaczne. Dziękuję serdecznie za waszą robotę 🤗

    Anastasiia, 05 grudzień 2021
    Pani i nie tylko Pani zadowolenie jest dla nas bardzo motywujące. Pozdrawiamy cieplutko :)
    Zespół Taki Sushi

    Przepyszne!! :)

    Aleksandra, 25 listopad 2021
    Serdecznie dziękujemy. Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 21 listopad 2021
    Super. Dziękujemy bardzo. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Smacznie i zdrowi. Polecam.

    Sylwia, 13 listopad 2021
    Super - dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 10 listopad 2021
    dziekujemy Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze wszystko super.

    Izabela, 01 listopad 2021
    Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Wyborne 🍱😊😊😊

    Izabela, 30 październik 2021
    Dziękujemy za te fantastyczne wiadomości.. pozdrawiamy i zapraszamy ponownie Zespół Taki Sushi

    Najlepsze sushi jakie jadłam

    Sylwia, 29 październik 2021
    Ale nam miło czytać takie opinie.. to najlepsza motywacja - Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy
    Zespół Taki Sushi

    Pyszne jak zawsze 😊

    Dominika, 18 październik 2021
    dziękujemy :) Zespół Taki Sushi
  • Polecam

    Sylwia, 12 maj 2022
    Dziękujemy - bardzo nam miło 😀 Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 12 maj 2022
    Extra dziękujemy bardzo za opinię 😁😁 Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 12 maj 2022
    Dziękujemy 🥰🥰 Zespół Taki Sushi

    polecam

    Sylwia, 24 kwiecień 2022
    dziekujemy :) Zespół Taki Sushi

    Super extra szybko i smacznie

    Jerzy, 03 kwiecień 2022
    Dziękujemy Bardzo i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Przepyszne- dziękuje ❣️❣️❣️🍤🍱🍣

    Izabela, 02 kwiecień 2022

    Szybko, jak na jedyną restauracje w Augustowie to nawet bardzo szybko a jak na sushi tej jakości w mieście turystycznym to bardzo tanio. 5*

    Krzysiek, 31 marzec 2022

    Tym razem gwiazdka mniej za brak wasabi i imbiru

    Sylwia, 25 marzec 2022
    Przepraszamy za zaistniałą sytuację, moze się zdarzyć... wystarczyło zadzwonić a dowieźli byśmy priorytetowo. Zespół Taki Sushi

    Super, jak zawsze.

    Jacek, 10 marzec 2022
    Dziękujemy:) Zespół Taki Sushi

    Dziękuje- smakowite , jak zawsze mozna na Was liczyć 💓🥂🍤🍣🍱

    Izabela, 05 marzec 2022
    Serdecznie dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze super!

    Paulina, 28 luty 2022
    A my Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię i zadowoloną Klientkę :)
    Zespół Taki Sushi

    Super!

    Milena, 26 luty 2022
    Dziękujemy Bardzo :):):) Zespół Taki Sushi

    Zamówienie dostarczone 1.5 godziny po umówionym czasie. Kolejny raz. Nie odbieraja telefonów wiec nie wiadomo co sie dzieje z zamówieniem. Nie polecam. Poprzednio taka sama sytuacja tylko z odbiorem własnym. Brak przygotowanego zamówienia na umowiona godzine.

    Aneta, 15 luty 2022
    Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, ale ilość zamówień tego dnia od państwa przerosła nas. gdybyśmy zaczęli odbierać telefony to nie mieli bysmy czasu na wykonywanie i tak mocno spóźnionych zamówień. Pani mówi że nas nie poleca - wielka szkoda ze jak cos nie zagrało odrazu mamy od pani negatywną opinie, ale za poprzednie zamówienia które były zapewne przed czasem podanym przez system - ani słowa... pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Na przedostatnie zamówienie czekałem 4 godziny, dzisiaj przyjechało zamówienie, gdzie nikt nawet nie przeczytał co było zapisane w uwagach. Telefonu tez nikt nie odebrał. Z zamówienia na zamówienie jest coraz gorzej. Kiedyś was lubiłem, teraz chyba lepiej jechać na sushi do Suwałk albo do Ełku.

    Hubert, 13 luty 2022
    Jedyne co nam pozostaje to przeprosic - zawsze dokładamy wszelkich starań aby Panstwa zamówienia były poprawnie wykonane według wytycznych ale z racji różnych ludzi wykonujących Pańskie zamówienie - mimo ze mają przykaz czytac uwagi do zamówienia- może sie zdarzyc ze sie pomylimy - a zwłaszcza ze panska wymiana nie jest typowa. co do nieodebrania telefonu jedyna możliwośc to że dzwonił Pan już po zamknięciu restauracji, ale do godziny zamknięcia powinien zostać odebrany. jeszcze raz przepraszamy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Wszystko zawsze jest smaczne

    Małgorzata, 25 styczeń 2022
    Super, bardzo dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Bardzo smaczne, szybka realizacja i miła obsługa. Polecam.

    Sylwia, 17 styczeń 2022
    Staramy się jak możemy aby była Pani zadowolona . Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    polecam

    Sylwia, 14 styczeń 2022
    Dziekujemy. Zespół Taki Sushi

    Smakowite - jak zawsze 👍🏼

    Izabela, 09 styczeń 2022
    Fantastycznei ze smakowało - dziękujemy i miłego dnia życzymy. Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 01 styczeń 2022
    Dziękujemy. Zespół Taki Sushi

    wszystko super, ale dość wysokie ceny jak za sushi wegetariańskie :(

    Julia, 12 grudzień 2021
    dziękujemy Bardzo za opinie. Zespół Taki Sushi

    Smaczne

    Izabela, 07 grudzień 2021
    Bardzo dziekujemy :)
    Zespół Taki Sushi

    polecam

    Sylwia, 04 grudzień 2021
    Dziekujemy Zespół Taki Sushi

    Tatar z łososia nie koniecznie wyszedł, Za dużo soli i cebuli. Poza tym wszystko OK

    Katarzyna, 21 listopad 2021
    Dziękujemy bardzo za opinię i informacje.. aczkolwiek do tatara z łososia nie dodajemy cebuli a pora ani soli a sos sojowy oraz inne przyprawy. Kucharz który przygotowywał tatar już został poinformowany o zaistniałej sytuacji, za którą oczywiście bardzo przepraszamy.. następnym razem myślę że żadnego problemy z tatarem nie będzie. Pozdrawiamy gorąco i jeszcze raz przepraszamy. Zespół Taki Sushi

    Polecam. Smacznie, dostawa na czas. Pełne 5 gwiazdek.

    Sylwia, 14 listopad 2021
    Niezmiernie nam miło czytać TAKIE komentarze i opinie. Dziękujemy Bardzo Zespół Taki Sushi

    Jestem bardzo zadowolona. Pysznosci

    Paulina, 11 listopad 2021
    Dziękujemy. Zespół Taki Sushi

    Wszystko smacznie i zdrowo.

    Sylwia, 04 listopad 2021
    Zdrowo - Swieżo, pysznie - to nasze atuty. dziekujemy za opinię i pozdrawiamy cieplutko Zespół Taki Sushi

    Pyszne, polecam

    Urszula, 31 październik 2021
    Dziękujemy Pani Ulu. pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pyszne jak zawsze

    Sylwia, 30 październik 2021
    Super - Dziękujemy Pani Sylwio. staramy sie jak zawsze albo i jeszcze lepiej
    Zespół Taki Sushi

    Polecam

    Sylwia, 26 październik 2021
    Dziękujemy bardzo. Zespół Taki Sushi

    Rolki były tak rozpadające że powinniście dawać łyżki zamiast pałeczek😭

    Bogdan, 10 październik 2021
    Owszem - Bardzo nam przykro, ale mieliśmy mega problem w ten weekend z ryżem, który do nas przyjechał ( tzw nowa dostawa :( ) i stąd takie problemy co do spójności rolek, które Państwo otrzymali. ale zapewniam że już zostało to opanowane. Szczerze - mieliśmy już zamknąć restauracje (bo ryż sie kleił do wszystkiego tylko nie do tego co potrzeba) ale na całe szczęście smak nie ucierpiał... Przepraszamy i pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi