Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Pyszne👌

    Agnieszka, 29 listopad 2020
    Bardzo Dziękujemy :) Zespół Taki Sushi

    Sushi jak zwykle mega pyszne, błyskawiczna wręcz dostawa.

    Izabela, 28 listopad 2020
    Bardzo Dziękujemy :) My na prawdę robimy co tylko w naszej mocy by byli Państwo zadowoleni. :) pozdrawiamy cieplutko Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze najlepsi ❤️

    Sara, 15 listopad 2020
    Super - miło mieć Swoich fanów :) dzieki takim ludziom chce sie nam jeszcze bardziej :) pozdrawiamy cieplutko :) Zespół Taki Sushi

    Sushi i dostawa na 6+

    Aneta, 13 listopad 2020
    Miło nam niezmiernie. polecamy sie i zapraszamy ponownie :) Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze przepyszne 😀

    Ewelina, 12 listopad 2020
    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie 😀 Zespół Taki Sushi

    Pycha mniam

    Ewelina, 06 listopad 2020
    Dziękujemy Pani Ewelino. polecamy sie na zaś :) Zespół Taki Sushi

    Smacznie 😊

    Izabela, 01 listopad 2020
    Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie 😀 Zespół Taki Sushi

    Szybka obsługa i bardzo pyszne jedzenie. Polecam bardzo

    Weronika, 25 październik 2020
    dziękujemy bardzo :) hmm 24.10 najszybciej nie było z racji bardzo duzej ilości zamówień więc przepraszamy aczkolwiek robimy co możemy żeby Państwo zbyt długo nie czekali.my również pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. :) Zespół Taki Sushi

    Zawsze świeże i pyszne niestety przy wczorajszym zamówieniu ktoś za słabo ścisną rolki i nie dało się podnieść w jednym kawałku :/ ale i tak polecam bo pyszne ❤️

    Sara, 06 październik 2020
    Bardzo Przepraszamy za zaistniałą sytuację, Rolki to ręczna robota wiec czasem może się tak zdarzyć, ale dziękujemy za wyrozumiałość i na pewno zrekompensujemy się przy kolejnym zamówieniu. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Samo jedzenie jest ok o ioe zjemy na miejscu. Dostawa miala byc w 2h a byla po ponad 3h kierowca podobno wczesniej byl gdzies niedaleko a potem zgubil droge. Po kolejnym tel do restauracji nastepnym powodem spoznienia byl rozladowany tel dostawcy. Zamowienie przyjechalo pozno bylo zimne jak z lodowki i posklejane.
    Na dlugi czas podziekuje za taka dostawe i jedzenie. Oczywiscie zadnego rabatu czy slowa "przepraszamy".

    Agnieszka, 04 październik 2020
    owszem tego dnia spózniliśmy sie do Państwa, a to ze nie przeprosiliśmy to nieprawda bo padły słowa przepraszam i padło słowo rekompensata przy nastepnym zamówieniu, zamawiali Państwo przez internet, przy takiej formie zamówienia nie mamy możliwości zrabatowania. kelnerki dzwoniły do Państwa z informacją, Dostawca był nowy i się zgubił to fakt, faktem jest tez to ze rozładował sie telefon w którym miał nawigację. Jest nam przykro i Bardzo Przepraszamy. Mimo wszystko zachęcamy do kolejnych zamówień bo na pewno sie zrekompensujemy za zaistniałą sytuację. Zespół Taki Sushi

    Wszystko pyszne....jak zwykle. Gorąco polecam.

    Izabela, 26 wrzesień 2020
    Serdecznie dziekujemy :) polecamy się. Zespół Taki Sushi

    Co tu dużo gadać?Perfekcja, jak zwykle.Koryto odjazd, obsługa top topów. Zawsze i wszędzie w Augustowie! Tu się je porządne jedzenie, a nie psią kupę jak większości augustowskich knajp.

    Maciej, 16 wrzesień 2020
    powalająca opinia - Bardzo dziękujemy. robimy wszystko - jak to sie mówi "na świeżo" po przyjęciu zamówienia. ponosimy pełną odpowiedzialność za nasze produkty. Pozdrawiamy Serdecznie i z mega uśmiechem na twarzy. Zespół Taki Sushi

    Przepyszne sushi. Dziekujemy za szybka realizacje zamowienia.

    Monika, 09 sierpień 2020
    Super. dziekujemy bardzo/ Zespół Taki Sushi

    Najlepsze sushi w okolicy

    Emilia, 03 sierpień 2020
    Bardzo dziękujemy Pani Emilio. Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Polecam!

    Marek, 02 sierpień 2020
    Dziękujemy bardzo za opinię. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy Zespół Taki Sushi

    Szybko i zawsze smacznie!

    Michał, 19 lipiec 2020
    bardzo dziękujemy za opinię. :) pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pyszne!

    Agnieszka, 14 lipiec 2020
    Dziękujemy serdecznie i polecamy sie na przyszłość
    Zespół Taki Sushi

    Strona restauracji bardzo czytelna, zamawia się bez komplikacji, realizacja zamówienia szybka, sushi pyszne. Polecam!

    Magdalena, 06 lipiec 2020
    bardzo nam miło. staramy się aby byli Państwo zadowoleni. pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi

    Sushi jak zawsze przepyszne :)

    Joanna, 01 lipiec 2020
    Dziękujemy polecamy sie na przyszłość :) Zespół Taki Sushi

    Smaczne jak zawsze. Stała klientka poleca.

    Sylwia, 14 czerwiec 2020
    Bardzo Dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze rewelacja:)

    Katarzyna, 07 czerwiec 2020
    Bardzo nam miło :) Pozdrawiamy i zapraszamy :) Zespół Taki Sushi

    Smacznie jak zwykle . Polecam.

    Kasia, 25 maj 2020
    Dziękujemy:) pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Szybko i smacznie! Polecam!

    Małgorzata, 21 maj 2020
    Staramy się aby zadowolić Państwa podniebienia :) pozdrawiamy i zapraszamy Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle,na wysokim poziomie.

    Paweł, 18 maj 2020
    Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze Dobre

    Piotr, 17 maj 2020
    Dziękujemy i pozdrawiamy :) Zespół Taki Sushi

    Smacznie, świeżo, szybko, prosto, bardzo polecam 😊

    alicja, 14 maj 2020
    Dziękujemy Pani Alicji za pozytywny komentarz. staramy się aby nasze usługi były świadczone na bardzo wysokim poziomie. pozdrawiamy. Zespół Taki Sushi

    Super smacznie i super obsługa 😊😍

    Grzegorz, 03 maj 2020
    Uprzejmie dziękujemy :) Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze wszystko pyszne 👍🏻

    Katarzyna, 27 kwiecień 2020
    :) pozdrawiamy :) Zespół Taki Sushi

    Wszystko pyszne jak zawsze :) tylko dostawca chyba zapomniał zadzwonić do drzwi, bo sąsiadka zapukała ze stoi na wycieraczce :P

    Katarzyna, 24 kwiecień 2020
    Bardzo Dziękujemy za opinię, a kierowcy zwrócimy uwagę :)
    . Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle smacznie, polecam😍

    Kasia, 20 kwiecień 2020
    Dziękujemy bardzo:) Zespół Taki Sushi
  • Przepyszne sushi , wszystko na wielki plus

    Ewelina, 29 listopad 2020
    Bardzo nam miło, że jest Pani zadowolona.. nas opinie pozytywnie nastrajają do pracy - Dziękujemy Bardzo Zespół Taki Sushi

    Trochę długi czas oczekiwania

    Klaudia, 22 listopad 2020
    dziękujemy za opinię, owszem, dłuższy czas oczekiwania zwłaszcza w weekendy spowodowany jest tym,że większość z Państwa siedzi teraz w domach, a jednocześnie chcieli by Państwo zjeść coś innego- fajnego. Liczba zamówien jest TAKA ze pracując na najwyzszych obrotach nie jesteśmy w stanie "przerobić" w normalnym czasie. wszystkich zamówień. dziękujemy za cierpliwośc i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Taki Sushi

    Wszystko pysznie :) polecamy!!!

    Sylwia, 15 listopad 2020
    Dziękujemy Bardzo :):):) Zespół Taki Sushi

    Pyszne i na czas 🙂

    Karolina, 12 listopad 2020
    Serdecznie dziękujemy i polecamy się na przyszłość. 😍🥢🍣 Zespół Taki Sushi

    Super. Jak zwykle pysznie i bezproblemowo. Dziękujemy za gratisy.

    Maciej, 09 listopad 2020
    my również dziękujemy. doceniamy lojalnych gości:) Zespół Taki Sushi

    Pycha

    Sylwia, 05 listopad 2020
    Super. Dziękujemy Bardzo.:) Zespół Taki Sushi

    Dostawa bardzo szybka, sushi przepyszne, polecam z całego serca :)

    Katarzyna, 27 październik 2020
    dziękujemy Bardzo i pozdrawiamy cieplutko :) Zespół Taki Sushi

    Polecam wszystkim ❤️❤️ i dziękuję za miłą niespodziankę (rekompensatę) wszystko jak zawsze pyszne i świeże :D

    Sara, 11 październik 2020
    My również dziękujemy za miłe słowa. polecamy się i najlepszego życzymy :) Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze przepysznie:) Rewelacja

    Katarzyna, 04 październik 2020
    Bardzo dziekujemy:) obiecujemy ze to się nie zmieni:) pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pycha , uwielbiam , szkoda ze mam tak daleko 🤪👍🏻❤️

    Kasia, 01 październik 2020
    Bardzo dziękujemy :) i pomimo odległości - Serdecznie zapraszamy. Zespół Taki Sushi

    Zawsze świeżo , zawsze pysznie . Polecam 🥰

    Kasia, 16 wrzesień 2020
    Bardzo Bardzo nam miło - dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Pyszne jedzenie. Polecam

    Marta, 13 sierpień 2020
    super :) dziękujemy bardzo Zespół Taki Sushi

    Dostawa na czas, jedzonko pyszne i ciepłe:) polecam

    Nina, 06 sierpień 2020
    Bardzo dziękujemy za opinię 🍣❤️ polecamy się 😁 Zespół Taki Sushi

    👌🙌🏻 Pychotki jak zawsze

    Katarzyna, 02 sierpień 2020
    Miło nam to słyszeć. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pyszne sushi

    Karolina, 21 lipiec 2020
    Bardzo nam miło to uszłyszeć. polecamy sie na przyszłość Zespół Taki Sushi

    Polecam, wszystko pyszne

    Karolina, 19 lipiec 2020
    super. dziękujemy bardzo. pozdrawiamy cieplutko. Zespół Taki Sushi

    bardzo dobre jedzenie i duze porcje.

    Aneta, 13 lipiec 2020
    Dziękujemy Bardzo. pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Wszystko pyszne, dziękujemy ❤️

    Katarzyna, 02 lipiec 2020
    Niezmiernie nam miło . pozdrawiamy i zapraszamy ponownie:) Zespół Taki Sushi

    Ok.

    Andrzej, 23 czerwiec 2020
    Super. :) dziękujemy :) Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze pyszne 💖

    Sara, 12 czerwiec 2020
    Bardzo dziękujemy. polecamy się :) Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle przepyszne i dostarczone w wyznaczonej godzinie. Polecam.

    Maciej, 28 maj 2020
    Dziekujemy serdecznie. Staramy się aby wszystko zawsze było w porządku. pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Pyszne!

    Ewa, 25 maj 2020
    Super Pani Ewo. Dziękujemy i pozdrawiamy cieplutko Zespół Taki Sushi

    jest super

    Krzysztof, 21 maj 2020
    Bardzo Dziękujemy, polecamy sie na przyszłlość i zapraszamy do naszego ogródka sezonowego :) Zespół Taki Sushi

    Jak zwykle szybko i pysznie.

    Urszula, 18 maj 2020
    staramy się aby Państwo byli zadowoleni :) Pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze super. Polecam

    Karolina, 17 maj 2020
    Super - Bardzo nam miło. Pozdrawiamy cieplutko Zespół Taki Sushi

    Polecam serdecznie

    Karolina, 11 maj 2020
    Dziękujemy:) Zespół Taki Sushi

    Polecam i dziękuje

    Justyna, 27 kwiecień 2020
    My również dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Taki Sushi

    Ok

    Piotr, 26 kwiecień 2020
    Dziękujemy Zespół Taki Sushi

    Wszystko ok jak zwykle polecam

    Jakub, 22 kwiecień 2020
    Dziękujemy Panie Jakubie:) Zespół Taki Sushi

    Jak zawsze REWELACJA :):):):)

    Katarzyna, 20 kwiecień 2020
    Jak zawsze dziękujemy bardzo i polecamy sie na przyszłość Zespół Taki Sushi